Egy hétvégi turnus alatt természetesen a létszám korlátozott, maximálisan 8 fő felnőtt jelentkezését tudom elfogadni. A Betty Ranch hétvégi kikapcsoLÓdásán eltöltött három nap alatt kipihenheted a fáradalmakat, testi és szellemi feltöltődéssel fog telni az idő. Nem szokványos környezetben zajlik a hétvége, gazdag élménnyel fogsz hazamenni. A Betty Ranch csodaszép helyen van, ahol a levegő kristálytiszta. Várlak nagy szeretettel, ígérem feledhetetlen élményekben lesz részed, sok vidám órát fogunk együtt eltölteni a lovak társaságában!

Összefoglaló

Nyáron 3 napos turnusokban szervezek hétvégi kikapcsoLÓdást.

Egy turnus péntektől vasárnapig tart. Maximum létszám 8 fő/turnus. Érkezés minden nap de. 8-9 óra között, távozás du. 16 órakor.

Részvételi díj: 39 000 Ft / fő / turnus, de ha csak egy napra tudsz jönni, akkor 14.000 Ft / fő / nap. A részvételi díj tartalmaz napi 3x étkezést is (tízórai, ebéd, uzsonna, ásványvíz).
Kérem, hogy 10 000 Ft előleget a megbeszélt helyen (általában a ranchen) a tábort megelőzően befizetni szíveskedj, majd a fennmaradó részt (29 000 Ft-ot, vagy 4 000 Ft-ot, ha csak 1 napra jössz) péntek reggel a helyszínen szükséges rendezni.
Mindenképp szükség van egy előzetes személyes találkozóra, ahol többek között egy egészségügyi nyilatkozatot is ki kell tölteni.
Pénzt vissza nem tudok fizetni, de amennyiben kiderül, hogy mégsem tudsz részt venni a programban, és másik turnus sem felel meg, 1x30 perc lovaglással "lelovagolhatod" a 10.000 Ft előleget.

Programok

  • - Lovaglási, lóápolási feladatok elsajátítása
  • - Lovak, szerszámok ápolása, gondozása
  • - Fejlesztés körkarámban: figyelem, téri orientáció, koordináció
  • - Lovaglás futószáron
  • - Lovaskocsizás
  • - Lovon történő ügyességi feladatok
  • - Önismereti tréning

Naponta korlátlanul áll rendelkezésre ásványvíz. Tízórai, meleg ebéd kiszállítva és uzsonna!

A programokat szociálpedagógus, fejlesztő-terapeuta tartja!

Felszerelés

A programban részt vevők mindig az időjárásnak megfelelő öltözékben induljanak el otthonról. Fontos viszont, hogy minden nap rendelkezésre álljon hosszú nadrág és zárt cipő, amit a lovaglások alkalmával fog viselni.
Ami még kell: Egy hátizsák, melyben minden nap van egy plusz póló, vagy trikó, zokni, hosszú nadrág, hosszú ujjú felső, zárt cipő mely a váltóruha és cipőként funkcionál ha szükséges. Továbbá szükség van esőkabátra és gumicsizmára is, ezeknek is minden nap ott kell lenniük. Akinek van kobakja, biciklis sisakja hozhatja magával. Kullancsriasztó szert is hozzanak magukkal!

Időpontok:

Az alábbi időpontokban szervezek hétvégi kikapcsoLÓdást.

Ha kérdésed van, üzenhetsz nekem!